🚉 STATION
Grafittihal The Loods H.O.F.
Oostelijke Havendijk 13b
Roosendaal
Bagageruimte aanwezig (Lockers)


🧭 NAVIGATIE
Met de auto? Zouden wij niet doen! 😉 Met de trein ben je er zo en je kun na 23.00u overal nog naartoe. 
Mocht je toch met de auto komen… Stel je navigatie in Borchwerf 4, 4704RG in Roosendaal. Je kan vanaf daar de noordelijke zijde (vanaf Borchwerf) de Industriestaat inrijden. Via Google maps kun je ook via de andere kant gestuurd worden; maar dit is niet mogelijk! Google weet veel, maar ook niet alles. Je rijdt het beste aan via de Borchwerf.

Parkeren kan tegen betaling op de daarvoor ingerichte parking voor € 10,- per auto.


🕕
Reistijden
De eeste treinen vertrekken vanaf 13.00u vanaf spoor A en B. Het eindstation wordt om stipt 23.00u bereikt. Helaas zonder vertraging. Bladeren op de rails of niet. 😉

Kaartjes voor deze reis kwijt?
Wellicht zijn ze in je spam-box terecht gekomen. In je Paylogic-account kun je de door jou bestelde tickets ook zelf downloaden. Mocht het op één of andere manier niet lukken; neem dan contact op met de
klantenservice van Paylogic.


🚦 REGELS ONDERWEG 🚦

🔞 Leeftijd
Reizigers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn. Houd er rekening mee dat hierop wordt gecontroleerd bij de het inchecken op het station! Zorg er dus voor dat je naast je treinkaartje ook een geldige legitimatie op zak hebt. Zwartrijden is helaas niet mogelijk.


👜Wat mag er niet mee aan boord?
Drugs mag niet mee op reis. Pas dus op met wat je meeneemt. Daarnaast is het ook verboden deosprays en parfumflesjes mee te nemen. Ook in de trein is het in bezit hebben van wapens verboden. Bij binnenkomst kan men gevraagd worden om mee te werken aan een visitatie. Wordt hieraan geen medewerking verleend, dan kan op grond hiervan de toegang worden ontzegd. Handel in soft- en of harddrugs is eveneens ten strengste verboden. Bij constatering van in het bezit zijn hiervan, wordt de toegang ontzegd en wordt de spoorwegpolitie direct ingeschakeld. #Laatjenietuitrangeren!


🎫 Enkele reis
Je ticket is geldig voor een enkele reis. Eenmaal ingecheckt bij het station kun je niet meer naar buiten zonder dat de geldigheid van je ticket vervalt. Binnen is binnen en buiten is buiten.


Legitimatie
Reizigers dienen te allen tijde een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Gezelligheid onderweg
Bij dronkenschap en/of het onder invloed zijn van drugs en/of het vertonen van afwijkend gedrag kan de reis ingekort worden. We trekken aan de rem en verzoeken je bij de eerstvolgende halte uit te stappen en het station te verlaten.

🚭 Roken
Onze treinen, perrons en stations zijn rookvrij. Net als in de reguliere horeca geldt een rookverbod. Hier is roken dus niet toegestaan. Roken mag wel buiten het station of in de daarvoor bestemde rookruimte.


📢 Instructies
Men dient te allen tijde de aanwijzingen en/of instructies van de conducteurs, de restauratiemedewerkers, de beveiligers op te volgen. Indien men hieraan geen gehoor geeft stoppen we even voor je om uit te stappen.


🎧
Protect your ears!
Onze treinen en machinisten maken stiekem best wat lawaai. Tijdens de reis wordt meer dan 85dba aan geluid geproduceerd. Bescherm je gehoor en denk aan oordoppen. Het verblijf op de perrons en aan boord geschiedt derhalve geheel op eigen risico en de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die hierdoor, wellicht, op kunnen treden aan je gehoor.

Ongewenste intimiteiten en racisme
Het vertonen en/of uiten van ongewenste intimiteiten en racistisch gedrag ten opzichte van medereizigers en/of medewerkers wordt niet getolereerd. Bij constatering stoppen we even voor je om uit te stappen.

Flyerverbod
Het verspreiden van folders en/of flyers in het station, bij de perrons en/of buiten het station is verboden, tenzij schriftelijk toestemming is verleend door de exploitant.

Overige bezoekersvoorwaarden
Alle overige bezoekersvoorwaarden zijn
hier te downloaden

Contact

Naam: *


Email: *


Onderwerp: *


Bericht: *

Leave this empty:Nieuwsbrief ontvangen?
Vul alle verplichte (*) velden in

Locatie