Alles wat je moet weten over Dubbelspoor

Informatie over het evenement

Onderaan deze pagina vind u onze FAQ’s met antwoorden op vele vragen die je zult hebben. Staat jouw vraag er niet tussen kunt je altijd contact opnemen.

Contact

Info@Dubbelspoor.nl

Datum

26 oktober 2024
14:00u – 23:00u

Locatie

Grafittihal The Loods H.O.F.
Oostelijke Havendijk 13b
Roosendaal

FAQ’s

Reizigers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn. Houd er rekening mee dat hierop wordt gecontroleerd bij de het inchecken op het station! Zorg er dus voor dat je naast je treinkaartje ook geldige legitimatie op zak hebt. Zwartrijden is helaas niet mogelijk.

Reizigers dienen te allen tijde een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Wanneer je Dubbelspoor verlaat, vervalt de geldigheid van je ticket. Gelukkig is op het station aan alles gedacht.
Er is eten, drinken, er zijn voldoende toiletten, je kunt zitten om even uit te rusten en er is een EHBO post ingericht.

Het station is geopend van 14.00 tot 23.00. Binnen deze tijden kun je in- en uitchecken.

Graffitihal The Loods H.O.F.
Oostelijke Havendijk 13b
4707AD Roosendaal

Stel je navigatie in op Borchwerf 4, 4704RG in Roosendaal. Je kan vanaf daar de noordelijke zijde (vanaf Borchwerf) de Industriestaat inrijden. Via Google maps kun je ook via de andere kant gestuurd worden; maar dit is niet mogelijk! Google weet veel, maar ook niet alles. Je rijdt het beste aan via de Borchwerf.

Parkeren kan tegen betaling op de daarvoor ingerichte parking voor € 10,- per auto.

Op onze ticketpagina kun je kaartjes halen voor de reis van Dubbelspoor.

Je kunt betalen met IDEAL, Paypal en Mastercard.

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link. Mocht het op één of andere manier niet lukken; neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic.

Dit kan zeker! Zorg dat je ticket van tevoren hebt gedownload en je de helderheid van je scherm op maximaal hebt staan tijdens het scannen.

Voor alle andere vragen over je ticket kan je terecht bij onze ticketprovider Paylogic.

Bij Dubbelspoor betalen we met munten. Deze kun je bij de kiosk halen en kun je bij iedere bar / foodpunt inleveren voor consumpties.

Jazeker, bij de muntenkassa’s kan dit beide!

Zeker! Op een lege maag kan je niet natuurlijk niet dansen.

Tijdens Dubbelspoor zijn er voldoende toiletten aanwezig in de speciaal ingerichte toiletgroepen, het gebruik hiervan is gratis.

Kluisjes zijn aanwezig op het station, je betaalt huur & borg voor de sleutel. De borg krijg je terug als je na gebruik netjes je sleutel inlevert.

Onze treinen en machinisten maken stiekem best wat lawaai. Tijdens de reis wordt meer dan 85dba aan geluid geproduceerd. Bescherm je gehoor en denk aan oordoppen. Het verblijf op de perrons en aan boord geschiedt derhalve geheel op eigen risico en de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die hierdoor, wellicht, op kunnen treden aan je gehoor.

Oordoppen zijn te koop bij de kluisjes (zolang de voorraad strekt).

Gevonden voorwerpen worden na Dubbelspoor verzameld en meegenomen naar ons kantoor. Ze zijn daar in de week na het evenement af te halen. Contact ons voor het maken van een afspraak via de socials of benwatverloren@focus-events.nl.

De lockers worden doorgaans héél snel na afloop van het evenement al opgehaald door de verhuurder. Je kunt met hen contact opnemen om je spullen terug te krijgen. Dit kan via: https://eventsafe.eu/spullen-kwijt/

Ja, deze zijn te vinden op de website van Dubbelspoor. Naast de huisregels gelden ook onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Drugs mag niet mee op reis, pas dus op met wat je meeneemt. Daarnaast is het ook verboden deosprays en parfumflesjes mee te nemen. Ook is in de trein het in bezit hebben van wapens verboden. Bij binnenkomst kan men gevraagd worden om mee te werken aan een visitatie. Wordt hieraan geen medewerking verleend, dan kan op grond hiervan de toegang worden ontzegd. Handel in soft- en of harddrugs is eveneens ten strengste verboden. Bij constatering van in het bezit zijn hiervan, wordt de toegang ontzegd en wordt de spoorwegpolitie direct ingeschakeld. #Laatjenietuitrangeren!

Ja dat mag. Bij de ingang kunnen je spullen gecontroleerd worden door onze beveiliging.

Waardevolle spullen laat je thuis of berg je op in een kluisje.

Het is toegestaan medicijnen mee te nemen mits ze in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van de originele bijsluiter.

EHBO
Op het perron is er een EHBO-post aanwezig waar je terecht kunt met gezondheidsvragen.

ROKEN
Onze treinen, perrons en stations zijn rookvrij. Net als in de reguliere horeca geldt een rookverbod. Hier is roken dus niet toegestaan. Roken mag wel buiten het station of in de daarvoor bestemde rookruimte.

GEDRAG
Bij ons mag je genieten, uit je dak gaan en een feestje bouwen. Daar doen we het immers allemaal voor!

AANSPRAKELIJKHEID
Tijdens Dubbelspoor ben je zelf aansprakelijk voor schade, diefstal en eventueel (lichamelijk) letsel. De organisatie is niet aansprakelijk bij enige vorm van schade aan personen, eigendommen en of goederen. Voor jouw en onze veiligheid is er een team van professionele beveiligers op het terrein.

ONGEWENSTE INTIMITEITEN, RACISME EN ONGEWENST GEDRAG
Het vertonen en/of uiten van ongewenste intimiteiten, racistisch of aanstootgevend gedrag wordt niet getolereerd. Bij constatering dient u het evenement te verlaten. Aanspraak maken op restitutie van ticket- of andere gelden is dan niet mogelijk. Indien iemand zich schuldig maakt aan strafbare feiten wordt de politie ingeschakeld.

FLYER VERBOD
Het verspreiden van folders en/of flyers tijdens Dubbelspoor is verboden, tenzij schriftelijk toestemming is verleend door de organisatie.

Ja ook onze algemene bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing. Deze kun je hier bekijken / downloaden.