ALLERLAATSTE INFO!


🚪 Goed voorbereid op reis!

Om je goed voor te bereiden op jouw reis ontvang je deze informatie met alle reisinformatie. Lees de informatie hieronder aandachtig door. Hou daarnaast onze social media in de gaten voor eventuele werkzaamheden en vertragingen.

Géén overvolle treinen
Om overvolle treinen te voorkomen is een maximaal aantal tickets vastgelegd. Wil je zeker zijn dat jij en al je vrienden mee kunnen, bestel dan nu nog 1 van de laatste 50 tickets via: www.dubbelspoorfestival.nl/tickets.


🚧 Lekker bereikbaar

Om de beleving compleet te maken kun je eigenlijk niet anders dan met de trein naar Dubbelspoor Festival 🚂
Voor het milieu ook beter, want de treinen van de NS rijden op 100% groene stroom.

Bovendien is het niet erg als je op het festival compleet ontspoort na onvergetelijke setjes van o.a. DION, Benny Rodrigues, Analog Kitchen, Cynthia Spiering, De Sluwe Vos, Frank Kvitta en alle andere, kun je nog veilig met de trein naar huis. Ook als je on track blijft is dit handig. 🛤 Het station vind je op nog geen 5 minuten lopen van The Loods. Je komt er door de Passerelle over het spoor te nemen en dan even door te lopen.

🚂 Van A naar Beter
De vrienden van de NS rijden na 23.00u nog prima terug richting Breda, Bergen op Zoom, Rotterdam en verder. 28 oktober gaan de laatste treinen:
– 23.27u: Etten-Leur, Breda en verder vanaf spoor 3a
– 23.31u / 00.08u: Breda via Lage Zwaluwe vanaf spoor 3b/1b
– 23.36u / 00.06u: Vlissingen vanaf spoor 4a
– 23.31u / 00.01u: Dordrecht, Rotterdam vanaf spoor 3b

🚗 Natuurlijk mag je ook je fiets naast de ingang neerzetten of je auto op 200m afstand zodat je niets hoeft te missen van deze onvergetelijke reis. 🚲

Auto
Kom je met de auto? Navigeer dan naar Borchwerf 4 (Dit is het Atik-stadion). Volg vanuit daar het bord met pijl: “EVENEMENT”. Je komt dan vanuit Noordelijke kant in de Industriestraat. Parkeren doe je voor een tientje, en alleen met PIN.

Leeftijd en legitimatie
Reizigers tijdens deze reis dienen minimaal 18 jaar oud te zijn. Houd er rekening mee dat hierop wordt gecontroleerd bij de het inchecken op het station! Zorg er dus voor dat je naast je treinkaartje een geldige legitimatie op zak hebt.

Wat mag er niet mee op reis?
We weten allemaal wat wel en niet mee mag 😉 op reis. Pas dus op met wat je meeneemt. Bij binnenkomst kan men gevraagd worden om mee te werken aan een visitatie. Verder gelden onze algemene feestregels die je vind bij de ingang van het festival!

Roken
Onze perrons en stations zijn rookvrij. Roken is alleen buiten het station toegestaan.

Bagagekluisjes
Berg je persoonlijke bezittingen op in een bagagekluisje. Deze kun je samen delen. Ze staan in de stationshal naast het loket.

Pinnen
Bij het loket kun je munten kopen. Je hebt ze nodig om de innerlijke mens te voorzien van eten en drinken. Munten kun je ook met de pinpas aanschaffen. Omdat pinautomaten wel eens in storing vallen raden we je aan ook cash geld mee te nemen.

Weer
Bladeren op de rails, bevroren wissels. Je kent het wel. Met alle gevolgen van dien…
Gelukkig is het station overdekt en kun je binnen feesten. Zorg dat je wat warme kleding bij hebt voor de heen- en terugreis, je bagagekluisje is de hele dag bereikbaar dus maak er gebruik van.

Film en foto apparatuur
Het is toegestaan om foto camera’s en handheld videocamera’s mee te nemen maar! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan. Selfiesticks zullen niet toegelaten worden tot de locatie.

Eerste hulp bij overstappen (ehbo)
Een dagje weg kost veel energie. Let goed op jezelf en je medereizigers. Mocht je je ondanks toch niet lekker voelen, er is een ervaren EHBO post aanwezig. Deze vindt je in de gang naar Spoor A.

Eten en drinken
In de stationsrestauratie kun je terecht voor een bordje eten. Drinken haal je bij één van de buffetten op de perrons.

Geluidsniveau
Onze treinen en machinisten maken stiekem best wat lawaai op en rondom de perrons. Tegen een kleine vergoeding zijn wegwerp oordoppen verkrijgbaar bij de lockerbalie. Het verblijf op de perrons geschiedt geheel op eigen risico.

In de stiltecoupé kun je even tot rust komen, rustig je eten opeten of even bijkletsen met een medereiziger.